Zoeken
Kies uw taal

Apotheek

Openingstijden

De apotheek is geopend van 08.00-17.00 uur.

Medicatie besteld voor 10.00 uur kan op de volgende werkdag tussen 15.30-16.45 uur worden opgehaald.

Bij langdurig gebruik van geneesmiddelen is het soms verstandig op controle te komen. De assistente kan u vragen eerst een afspraak te maken alvorens een herhaalrecept wordt afgehandeld.

Een recept uitgeschreven door een specialist ontvangen wij bij voorkeur zo snel mogelijk. Dit in verband met verplichte controle en zorgvuldige afhandeling van uw medicatie.

Bij aanvragen herhaalmedicatie voor kinderen tot 16 jaar is voor de doseringscontrole een actueel gewicht nodig.

Het is belangrijk om altijd een actueel medicatie overzicht bij te hebben zodat er in acute situaties direct duidelijk is welke medicatie u gebruikt. Bij wijzigingen in gebruik kunt dus altijd een nieuw overzicht vragen. (Als u de uw zorg online-app gebruikt heeft u altijd een actueel medicatieoverzicht.)

Bijsluiter

Bijsluiter kwijt?

Hier vindt u alle bijsluiters

Medicatiebewaking

De bewaking van uw geneesmiddelengebruik is pas optimaal als u alle geneesmiddelen bij uw eigen apotheek haalt. Ook bij ontslag uit het ziekenhuis neemt u de recepten bij voorkeur mee naar uw eigen apotheek.

Wanneer u denkt bijwerkingen te ondervinden van uw medicatie en/of hier allergisch voor bent,  is het verstandig dit bij ons te melden. Er kan naar een ander middel worden gezocht. Een allergie zal in uw dossier worden geregistreerd,  zodat u dit middel voortaan niet meer verstrekt zult krijgen.

Vergoeding medicijnen

Zoveel mogelijk zullen wij de betalingen direct verwerken met uw zorgverzekeraar. Voor medicatie die niet vergoed wordt vragen wij u de nota direct bij het afhalen van de medicijnen te voldoen. Dit kan contant of via PIN betaling.

 

Actueel
Twijfelt u of u wel naar de huisarts moet?
Hieronder vindt u allerlei informatie die u verder helpt.